Ivana Icardi ponovo o odnosu sa bratom

Nastavlja se porodična drama Icardijevih: Ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela ženu poput Wande

Midhat Šljivak

Ulazak Wande Nare u život Maura Icardija potpuno je razorio porodicu argentinskog napadača.

Zvijezda Intera odavno već zbog supruge ne komunicira sa roditeljima i sestrom Ivanom, koja u javnost iznosi sav "prljavi veš" kojeg Wanda ima.

Tako je prilikom gostovanja u Big Brotheru Ivana ponovo otvorila dušu. Pričala je o problemima unutar porodice i Wandinom ondosu prema Mauri i njegovim najbližim.

"Ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela ženu poput Wande. Govori kako ne vidi, ne sluša i ne priča o drugima, ali bih voljela da stane pred mene i da mi objasni neke stvari", istakala je Ivana.

Wanda je ubrzo uzvratila na Instagramu i bila je izuzetno oštra prema sestri svog supruga.

"Život uvijek pokaže ko je s kim zbog interesa i zbog novca", istakla je Wanda.

Wandi je stalo samo do novca

Zbog Wande sa Icardijem ne razgovara ni njegova porodica. Sestra Ivanna je riješila da otvori dušu i ispriča sve u javnosti o bratu i supruzi

"Mauro je bio sjajan dečko, odan porodici, inteligentan... A ona glumi da joj je stalo do njega", ispričala je Ivanna, pa postavila pitanje:

"Zašto je onda dozvolila da patimo zbog brata i sina kojeg smo izgubili? Znam ja zašto, zato što je njoj stalo samo do para. Briga je i za porodicu, ali se nadam da će moj brat, kad tad, otvoriti oči."

Nije Icardijevoj sestri prvi put da 'riga vatru' na Wandu, koja joj je nedavno poručila da se javlja samo kada joj je potreban novac i da joj je vrijeme da ga prestane zvati i brinuti se za njega.