Wanda: Mauro me sluša i ništa mi ne brani

Ponosna na svog muža

Wanda: Mauro me sluša i ništa mi ne brani

Edmir Škorić

Wanda Nara, supruga i predstavnica fudbalera Inter Maura Icardija, dobila je nagradu Sokrat 2019 za slobodu izražavanja usred životne oluje zbog delikatne situacije kroz koju njen suprug prolazi.

Mnogi, uključujući i bivšeg fudbalera Antonija Cassana, napadaju je tako što su je istakli kao krivca za ovu situaciu, a upravo je to razlog zašto je ona prepoznata kao heroina, pa je dobila priznanje koje je objasnio osnivač nagrade, Cesare Lanza.

"Čini se da je sloboda izražavanja uskraćena Wandi, s obzirom na bujicu olujnih kritika koje su joj upućene sa svih strana. zašto? Možda zato što je ona žena, ili možda zato što ima dvostruku ulogu, da je supruga i agent igrača Intera? Uobičajeno je da drugi agenti javno govore sa još flagrantnijim izrazima, ali ne ulaze u vidike divljih kritičara koji se optužuju protiv Wande Nare “, rekao je Lanza.

Kao što scenarij zapovijeda, Wanda Nara je održala govor kada je dobila nagradu Sokrat 2019.

"Kao što uvijek kažem, prije svega, ja sam majka petoro djece i dvije od njih su djevojčice, moja želja je da sutra one imaju muškarca kao što je moj muž, koji me, tako mlad, brani i dopušta da govorim i kažem što mislim, iako se ponekad ne slažemo. On me sluša, on ostaje kod kuće, svako može reći ono što misli, i po mom mišljenju, žene uvijek treba slušati kad govore s poštovanjem", kazala je Wanda.

Wanda Nara zahvalila je ovoj nagradi za Italiju, kao i gostoprimstvu koje osjeća gdje god ide.

"Ja ću nastaviti sa svojom idejom, govoreći stvari koje mislim, da je svijet fudbala malo težak za ženu, ali to je u redu".

U međuvremenu, poslednji meč koji je Icardi odigrao sa Interom bio je onaj protiv Parme 9. februara i njegova budućnost ostaje nepoznanica koja izgleda da treba vrijeme da se riješi.

View this post on Instagram

About last night @sportmediaset @tikitaka_canale5

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Top Komentari

nickizedostizeko
Jebala vam ona mater, drkate svi na nju iz redakcije.. Kurva raspala, ne bih joj dao da mi krave čuva...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi