Igraj na finale u Meridianu: Najraznovrsnija ponuda, veliki broj specijala i još veće kvote

Finalni okršaj Lige Evrope u Dublinu

Igraj na finale u Meridianu: Najraznovrsnija ponuda, veliki broj specijala i još veće kvote

Sponzorski tekst

Večeras će se u irskom Dublinu igrati finale Lige Evrope u kojem će snage odmjeriti Atalanta i Bayer Leverkusen, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

ATALANTA – BAYER LEVERKUSEN – 1 (4.30) X (3.75) 2 (1.85)

Atalanta je pobjedom protiv Leccea osigurala nastup u Ligi šampiona naredne sezone, tako da nemaju ekstra pritisak u ovom finalu Lige Evrope. Čak i da ne osvoje trofej, svi navijači će ovu takmičarsku godinu pamtiti po izvanrednom rezultatu na svim frontovima. Ipak, ukoliko tim Gian Piera Gasperinija trijumfuje, to će biti najveća pobjeda u istoriji kluba. Sam taj podatak je dovoljan da se shvati važnost onoga što će se desiti večeras u Dublinu.

Kada pričamo o istorijskim sezonama, onda bi ova sezona Bayer Leverkusena mogla da se upiše u sve fudbalske enciklopedije. I dalje nemaju niti jedan poraz i preostale su još dvije utakmica pa da ovo bude perfektna takmičarska godina. Osvojena je Bundesliga prvi put u klupskoj istoriji, u subotu ih čeka finale Kupa Njemačke protiv Kaiserslauterna, a prije toga će probati da podignu pehar po drugi put u ovom takmičenju pošto su 1988. godine nadigrali Espanyol u finalu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Bet Builder je igra koju možete pronaći isključivo i samo u ponudi Meridiana. Pomoću nje je dozvoljeno igračima da odigraju neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobiju jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice Atalanta-Bayer Leverkusen npr. odigrate sljedeće tipove:

  • Više od 2.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Oba tima daju gol na utakmici
  • Više od 7.5 kornera na utakmici
  • Manje od 4.5 kartona na utakmici

Kvota će biti 9.54.

Meridian za svaki meč ima veliki broj raznih specijala, pa tako i za ovo finale Lige Evrope u kojem će se sastati Atalanta i Bayer Leverkusen.

Samo neki od specijala iz ponude ove kladionice su:

  • Glavni sudija gleda VAR na utakmici – DA (2.90) NE (1.30)
  • Penal na utakmici – DA (3.00) NE (1.35)
  • Crveni karton na utakmici – DA (5.00)
  • Autogol na utakmici – DA (9.00)

Pored standardne opklade na 1, X ili 2 u regularnom vremenu, u Meridianu možete i da se kladite da će pobjednik ovog finala biti odlučen nakon produžetaka ili penala, a kvote su sljedeće:

  • Bayer Leverkusen osvaja Ligu Evrope nakon produžetaka – 9.40
  • Bayer Leverkusen osvaja Ligu Evrope nakon penala – 14.00
  • Atalanta osvaja Ligu Evrope nakon penala – 14.00
  • Atalanta osvaja Ligu Evrope nakon produžetaka – 18.00

Posjeti Meridian i odaberi pravu igru za sebe iz najraznovrsnije ponude koja postoji!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

BONUSI ZA LIGU EVROPE

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Samo danas i samo u Meridianu igraj za top novčane bonuse

Uplati depozit i odigraj tiket na kojem je finalni meč Lige Evrope. To je dovoljno da dobiješ virtuelni vaučer i da se kvalifikuješ za izvlačenje novčanih poklon bonusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.