Maxi Lopez je opet u centru pažnje, nešto se tu stvarno "kuha"
Wanda Nara: Nekada supruga Maxija Lopeza, danas Maura Icardija

Šta će na sve reći Mauro?

Maxi Lopez je opet u centru pažnje, nešto se tu stvarno "kuha"

E. Škorić

U Interu nikada nije dosadno, posebno sada kada se vodi saga oko Maura Icardija.

Već neko vrijeme Icardi ne igra, pošto je povrijeđen, a sve je počelo tako što mu je klub oduzeo kapitensku traku. Wanda Nara, njegova supruga i zastupnica, na ratnoj je nozi s Interom upravo zbog toga što njen suprug hoće-neće da potpiše novi ugovor.

I dok traje saga, Wandin bivši muž, a nekadašnji prijatelj Icardija, Maxi Lopez sve je dodatno 'zakuhao' tako što je zapratio Ivana Perišića na Instagramu, potom je uslijedilo nekoliko lajkova na fotografije, a odmah mu je Perišić uzvratio.

Žuta štampa je sve do jedva dočekala, sada će biti zanimljivo kako će se Icardi ophoditi prema Perišiću, ali definitivno se nešto kuha unutar Intera i ko zna šta će biti konačni rasplet ove sapunice.

Top Komentari

ArminA
Libo me racku...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi