U nedjelju dočekuju Borac

U Širokom optimizam pred drugi dio sezone

S. Mlaćo

Široki Brijeg drugi dio sezone otvara domaćim susretom protiv Borca.

Susret se igra na Pecari u nedjelju.

"Nadam se da ćemo u ove tri prvenstvene utakmice na startu proljetnog dijela ostvariti maksimalan učinak i uključiti se u borbu za vrh, gdje nam je po kvaliteti i mjesto“, kazao je na konferenciji za novinare pomoćni trener Širokobriježana Jure Ivanković.

Govoreći, pak, o nedjeljnoj utakmici protiv Borca Ivanković je naglasio kako je Borac zahtjevan protivnik, s puno iskustva i dobrih pojedinaca, koji je primio najmanje golova, ali da stručni štab i igrači „Plavo-bijelih“ znaju od koga prijeti najveća opasnost te da će Široki u nedjelju odigrati utakmicu na visokoj razini i pobjedom otvoriti drugi dio prvenstvene utrke.

Široki sa klupe zbog temperature neće predvoditi šef struke Toni Karačić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.