Gol za Steffie Gregg

Sterling je pogodak posvetio ljepotici koja je prije nekoliko dana tragično preminula

Edmir Škorić

Engleska je sinoć u Budimpešti slavila s 4:0 protiv Mađarske i tako je nakon četiri kola na maksimalnom učinku od četiri pobjede.

Englezi silovito idu ka Kataru, a mrežu Mađarske sinoć prvi je načeo Raheem Sterling. Dok kod Pepa Guardiole više nije starter i uglavnom ulazi s klupe, Gareth Southgate mu vjeruje.

Sterling je u 55. minuti postigao gol kojim je slomljen otpor Engleza, a kasnije su Hane, Maguire i Rice dokrajčili domaćina, čiji navijači su ponovo na udaru zbog raznih incidenata, a najprije zbog toga što su rasistički vrijeđali tamnopute engleske igrače.

Sterling je pogodak protiv Mađarske posvetio 26-godišnjoj Steffie Gregg. Ona je ranije ove sedmice tragično preminula. Tačnije, Jamajčanka je preminula 31. avgusta u Miamiju.

Prema izvještajima medija, bila je bolesna od ranije, ali je umrla usljed komplikacija nastalih koronavirusom.

Ona je bila dobra prijateljica Sterlingu, te je ranije u dresu engleske zvijezde pratila neke mečeve Manchester Cityja.

Engleska naredni meč igra već za dva dana, pošto dočekuje Andoru i ima dobru priliku da nastavi svoj sjajan niz. U ponudi MaxBet kladionice možete da nađete bogatu ponudu za sve mečeve, pa tako i za ovaj. Kliknite OVDJE za detaljni pregled.

Također, MaxBet pratite na Instagram i Facebook profilima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.