"Simuliranje! Je li slučajno to što mu je prezime Sterling?"
Foto - EPA

Ruski MMA borac se oglasio

"Simuliranje! Je li slučajno to što mu je prezime Sterling?"

Midhat Šljivak

Raheem Sterling iznudio je penal protiv Danske nakon kojeg je Harry Kane postigao pogodak i odveo reprezentaciju Engleske u finale Evropskog prvenstva.

Mnogi ljubitelji fudbala smatraju da penal nije postojao i da je Sterling ispao veoma dobar glumac u ovom slučaju.

Interesantno objavu je nakon Sterlingovog pada imao ruski MMA borac i bivši UFC prvak bantam kategorije Petr Yan.

"Simuliranje. Je li slučajno što mu je prezime Sterling?", pita se Yan aludirajući na svoj poraz protiv čovjeka sa istim prezimenom.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Yan je titulu prvaka izgubio od Aljamaina Sterlinga nakon što ga je udario nedozvoljenim koljenom u glavu, a ovaj nije mogao nastaviti meč.

Ruski borac je potom diskvalifikovan, Sterling je postao novi šampion, a Yan smatra da je njegov protivnik sve jako dobro odglumio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi