Ranije igrao za Rudar, Krupu, Borac...

Nagrada za sjajne igre: Jovičiću novi ugovor u Gorici

Bivši mladi reprezentativac BiH Aleksandar Jovičić potpisao je novi ugovor s Goricom.

Jovićić je u Goricu stigao ljetos, a za klub koji predstavlja najugodnije iznenađenje u HNL-u je jesenas pružao vrlo dobre partije, pa stoga nagrada u vidu novog ugovora i nije iznenađujuća.

Da je postignut dogovor potvrdila je i Gorica putem zvanične stranice, saopštivši da je Jovičić stavio paraf na novi, trogodišnji ugovor.

Uz hrvatske medije koji često sipaju hvalospjeve na Jovičićev račun, oduševljen onim što pruža je i trener Sergej Jakirović, koji je nedavno u razgovoru za SportSport.ba otkrio kako ga je preporučio i selektoru Robertu Prosinečkom.

"Prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije BiH, jako je dobar igrač i po meni je sasvim logično da dobije šansu da pokaže što zna ukoliko nastavi ovako", kazao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prije nego što je došao u Goricu, Jovičić je, podsjetimo, igrao za Slaven Belupo, Istru, Rudar Prijedor, Borac i Krupu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.