Foto: Mladosti se nadaju pobjedama u Mozzartovim dresovima

Predsjednik kluba Branko Ponorac se zahvalio Mozzartu

Mozzart podržao fudbalere Mladosti u susret velikom jubileju

Sponzorski tekst

Ovaj klub gaji tradiciju dugu čak 95 godina, imaju sve selekcije- od pjetlića do seniora koji se takmiče u Trećoj ligi Republike Srpske. Iako im finansije nisu sjajne, domaćinskim rukovođenjem i dobrom igrom uspjevaju da održe tradiciju fudbala u Kotor Varoši dugu skoro jedan vijek.

Oni su Fudbalski klub „Mladost“, a, u susret velikom jubileju, utakmice će igrati u novim dresovima koje im je donirala kompanija Mozzart.

- Hvala kompaniji Mozzart na donaciji dresova. Svaki vid pomoći mnogo nam znači, posebno u smislu opreme bez koje ne možemo da treniramo i igramo utakmice. Već smo zaigrali u novim dresovima i nadam se da će nam donijeti sreću u borbi za još bolje sportske rezultate - kaže predsjednik FK Mladost Branko Ponorac.

On dodaje da je, prije Mozzartove donacije, situacija sa opremom u klubu bila veoma loša. Prije dvije godine su uspjeli, kažu, uz pomoć prijatelja kluba da nabave jednu garnituru dresova.

Planove za budućnost pažljivo grade, posebno tokom epidemije virusa korona. Želja im je, kažu, da ekipa opstane i nastavi tradiciju Mladosti, kao i da ostanu stabilan trećeligaš, a za viši rang će se boriti kada budu imali više sredstava.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću redovno pomaže klubovima u cijeloj državi kroz svoju akciju „Novi dresovi za nove šampione“.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.