Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Real Madrid 2,25, Bournemouth 2,35!

Nećete naći veće nigdje na planeti

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu: Real Madrid 2,25, Bournemouth 2,35!

Sponzorski tekst

Nova iznenađenja iz Mozzartove kuhinje!

Ovog utorka bukmejkeri garantuju da će dva interesantna duela današnjeg programa - iz osmine finala Lige šampiona i Championshipa - u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

REAL MADRID - ATALANTA (UTORAK, 21.00), KEC 2,25

Imaće veliki motiv Atalanta da se revanšira Realu, ali niko ne bi smio da prijeti kraljevskom klubu. Madriđani su u prvoj utakmici osmine finala odigranoj u Bergamu, po mnogima, imali pomoć arbitra, koji je u ranoj fazi meča možda prestrogo ostavio Boginju sa igračem manje na terenu. Real je na kraju tek u 86. minutu kapitalizovao brojčanu prednost, pa večeras brani minimalac u Madridu.

Poslije tog duela momci Zinedina Zidana su prvo dva puta remizirali, sa Sociedadom i Atletico Madridom, dok su u posljednjem kolu slavili protiv elchea sa 2:1. S druge strane, Atalanta je savladala Spezziju, Crotone i u gostima Sampdoriju, ali je i poražena od Intera prije osam dana na Meazzi. Prednost i iskustvo su na strani domaćina, i to je vjerovatno preveliki zalogaj za Bergamaske.

BOURNEMOUTH - SWANSEA (UTORAK, 20.45), KEC 2,35

Okršaj bivših premijerligaša Bournemoutha i Swanseaja je derbi 37. runde Championshipa. Ova dva tima sada vode bitku u drugom rangu i imaju aspiracije ka povratku u društvo najboljih. Bournemouth je trenutno sedmoplasiran, pet bodova zaostaje za posljednjom pozicijom koja vodi u plej-of, dok je Swansea na trećem mjestu, ali ima utakmicu manje od drugoplasiranog Watforda. Labudovi imaju 13 bodova više od domaćina i u boljoj su formi trenutno, ali svima je jasno da razlike između ekipa u Championshipu nisu velike.

Ovo je za domaćina jedna od posljednjih prilika da uhvati priključak s vodećima i pod većim je imperativom rezultata. S druge strane, Swansea je neporažen na četiri prethodne utakmice i ima jasnu računicu da nastavi taj niz, a vrijedi istaći da je posljednji put pobijedio večerašnjeg rivala još 2007. Od tada su ovi rivali osam puta ukrstili koplja i Bournemouth je ostvario pet pobjeda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.