Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Roma 2,20, Hoffenheim 1,57, Rangers 2,07!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Roma 2,20, Hoffenheim 1,57, Rangers 2,07!

M. Šljivak

Nigdje na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Elitne utakmice i redovna čast u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog četvrtka tri poklon kvote, kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige Evrope.

Provjerite, stvarno je tako!

BRAGA – ROMA (ČETVRTAK, 18.55), DVOJKA 2,20

Ovaj četvrtak rezervisan je za Ligu Evrope i prve mečeve šesnaestine finala. Braga će u “Kamenolomu” dočekati Romu i trend dobrih igara i rezultata iz portugalske Primeire pokušati da prelije i na evropsku scenu. Roma se u Seriji A uključila u bitku za skudeto. Pod komandom Paula Fonsece Vučica igra dopadljivo i na gol više, kao prvoplasirana je prošla u nokaut fazu i cilja ulazak u završnicu takmičenja. Braga je kroz cilj prošla kao druga, iza Leicestera, iako je bila poravnata sa engleskim predstavnikom. Igra iznad svih očekivanja u domaćem šampionatu, a protiv namazane Vučice aktivan rezultat pred revanš bio bi podvig.

MOLDE – HOFFENHEIM (ČETVRTAK 21.00), DVOJKA 1,57

Iskoristio je Molde priliku koja mu se ukazala u grupnoj fazi. Arsenal je bio čistač, Dundalk potpuni autsajder, a Rapid iz Beča glavni konkurent za prolaz. Promjenljiva forma i raspoloženje austrijskog predstavnika pogurali su Molde do nokaut faze, a tu je norveški predstavnik na velikom ispitu. Hoffenheim je opravdao ulogu favorita u grupnoj fazi i ispred Crvene zvezde izborio prolaz dalje. Njemački tim godinama unazad igra atraktivan fudbal, a podatak koji uliva poštovanje je da je Hoffenheim u grupnoj fazi postigao čak 17 golova, a primio samo dva. Mogao bi njemački tim već u prvom meču da zakorači ka osmini finala i olakša sebi revanš.

ANTWERPEN – RANGERS (ČETVRTAK 21.00), DVOJKA 2,07

Policajci Stevena Gerrarda su pravo osvježenje. Celtic je potonuo, ali se u pravi čas digao Rangers Tim iz Glazgova ima sezonu iz snova, blizu je povratka na tron u Škotskoj, a odličnu sezonu upotpunjuju sjajna izdanja u Ligi Evrope. Četa Stevena Gerrarda je kaznena ekspedicija i veliki favorit protiv Antverpena. Belgijanci su oberučke prihvatili poklone u grupi , imali su priliku i da završe na prvom mjestu, ali je Tottenham ubacio u veću brzinu i poslao ih sa druge pozicije u nokaut fazu. Rangers ne prašta greške, ugrabiće i najmanju priliku, a one su umjele da se potkradu Antwerpen.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.