Loeb korak do pobjede u Argentini

Francuz ima sedam sekundi prednosti

Loeb korak do pobjede u Argentini

M. Maksimović

Osmerostruki uzastopni svjetski prvak u reliju, Francuz Sebastien Loeb (Citroen) vodi nakon drugog od ukupno tri dana natjecanja na Argentinskom reliju, petoj ovogodišnjoj postaji Svjetskoga prvenstva.

Loeb nakon 13 održanih brzinskih ispita vodi sa 7.2 sekunde prednosti ispred drugoplasiranog momčadskog kolege, Finca Mikke Hirvonena. Treći je zasad Španjolac Dani Sordo (Ford).

S obzirom da se dvojica njihovih vozača nalaze u uvjerljivom vodstvu, vodstvo momčadi Citroena naredilo je Hirvonenu da ne napada Loebovo vodstvo kako bi ostvarili dvostruku pobjedu u Argentini.

Rezultati:

1. Sebastien Loeb-Daniel Elena (Fra-Mon/Citroen DS3) 3:57:40.8
2. Mikko Hirvonen-Jarmo Lehtinen (Fin/Citroen DS3) 7.2
3. Dani Sordo-Carlos del Barrio (Špa/Ford Fiesta RS) 1:46.9
4. Mads Ostberg-Jonas Andersson (Nor-Šve/Ford Fiesta RS) 3:06.1
5. Martin Prokop-Zdenek Hruza (Češ/Ford Fiesta RS) 9:22.5
6. Sebastien Ogier-Julien Ingrassia (Fra/Škoda Fabia S2000) 10:26.7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.