Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Eurocup

Partizan slavio protiv Trenta

U utakmici 6.kola Eurocupa

Teškom mukom košarkaši Partizana večeras su u dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali neugodni i žilavi talijanski Trento rezultatom 76:71 iako se poslije prve četvrtine mislilo kako će Beograđani dosta lakše slaviti u ovom susretu.

Partizan slavio protiv Trenta
Košarkaši Partizana su od gotovog umalo napravili veresiju jer su nakon velike prednosti dozvolili košarkašima Trenta povratak u utakmicu. Na njihovu sreću Talijani nisu imali snage za preokret.
Eurocup

Porazi Cedevite, Partizana i Mornara

Klubovi iz regionalne lige ubilježili poraze

Košarkaši Cedevite, Partizana i Mornara večeras su poraženi u svojim utakmicama koje su odigrali u okviru petog kola Eurocupa. Zagrepčani i Beograđani poraženi su na gostovanjima u Turskoj, tj od Tofasa i Turk Telecoma. Cedevita je poražena rezultatom 95:89, a Partizan 77:72.

Porazi Cedevite, Partizana i Mornara
Košarkaši zagrebačke Cedevite poraženi su u Bursi, dok je Mornar na vlastitom parketu deklasiran od strane Lietuvos Rytasa.
Eurocup

Crvena Zvezda deklasirala Galatasaray

Momčad iz Istanbula bez ikakve šanse u "Pioniru"

Crvena Zvezda zabilježila je večeras novu, njenu četvrtu, pobjedu u okviru 5.kola Eurocupa. Nedorasli protivnici beogradskom timu večeras bili su košarkaši turskog Galatasaraya koji su teško stradali u Pioniru izgubivši ovaj susret rezultatom 87:57.

Crvena Zvezda deklasirala Galatasaray
Utakmica između košarkaša Crvene Zvezde i Galatasaraya večeras se pretvorila u igru mačke i miša te je od poluvremena jedina dilema bila kojom razlikom će Beograđani slaviti u ovoj utakmici.
Eurocup

Monaco slavio u Istanbulu protiv Galatasaraya

Lazeric Jones u zadnjim sekundama donio pobjedu ekipi iz Kneževine

Monaco našeg Elmedina Kikanovića slavio je večeras u Istanbulu protiv Galatasaraya u sklopu 4.kola Eurocupa u dramatičnoj završnici košem Jonesa u zadnjim sekundama rezultatom 86:85. Od samog početka nijedna ekipa se nije izdvajala i ušlo se u neizvjesnu završnicu.

Monaco slavio u Istanbulu protiv Galatasaraya
Elmedin Kikanović je za 33 minute u igri postigao 7 poena a sjajan je bio bivši košarkaš Mornara Needham sa 29 poena
Učitavanje...