Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Ostalo

Webbera „pokupio“ terenac

Na humanitarnoj trci u Australiji

Mark Webber, Red Bullov vozač Formule 1, pretrpio je višestruke lomove kada ga je terenac „pokupio“ dok se vozio na svom biciklu. Srećom, život mu nakon sudara nije ugrožen, iako je pretrpio višestruke lomove.

Webber je stradao za vrijeme humanitarne trke koju je sam organizovao, a dogodilo se to u blizini Port Arthura. Tamo je Webber upriličio višednevnu 250 kilometara trku u kojoj se izmjenjuju biciklizam, kajakaštvo, trekking, rafting, itd. (nešto slično kao triatlon).

Webbera „pokupio“ terenac
Mark Webber dugo će pauzirati iz Formule 1
Ostalo

Rossi testirao Ferrari

Ispunio mu se san…

Valentino Rossi, svjetski šampion u motociklizmu, ispunio je san jer je sjeo u bolid Ferrarija. Rossi je na stazi Mugelo, na kojoj je trijumfovao u posljednjih sedam godina, obavio testiranje bolida i po završetku je bio presrećan.

“Ovo je nevjerovatan osjećaj. Iako su moj gušt motori, formula je formula”, kazao je Rossi koji je vozio F2008, bolid koji su koristili Felipe Massa i Kimi Raikonen u nedavno završenom šampionatu Formule 1.

Rossi testirao Ferrari
Rossi za upravljačem Ferrarija
Učitavanje...