Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Test

Test Volkswagen Arteon R-Line 2.0 Bi-TDI DSG 4Motion

Onog trenutka kada je ponudio Arteon tržištu, Volkswagen se našao van svoje sigurne zone u kojoj smo ga navikli decenijama gledati, sada je za stolom za kojim su samo premium igrači. Arteon je nakon dugo vremena prekršio nepisano pravilo kuće koje bi napisano vjerovatno prije zvučalo kao „evolucija, ne revolucija“ nego „korak po korak“, ali suštinski ocrtava filozofiju razvoja kroz primjenu konsantnih poboljšanja, pri čemu sve ono što bi dobilo prolaznu ocjenu se jednostavno skoro netaknuto nastavljalo u slijedeću generaciju.

Test Volkswagen Arteon R-Line 2.0 Bi-TDI DSG 4Motion
Foto: A. Berbić
Test

Volkswagen Amarok - Rođeni borac

VW Amarok V6 TDI

Rijetkost je na tržištu naći vozilo koje je od samog starta imalo teži put od Volkwagenovog Amaroka: morao se izboriti za mjesto među etabliranim rivalima od kojih su mnogi već decenijama na tržištu pa je na njemu bio cijeli teret dokazivanja sposobnosti, morao se izboriti sa težinom koju nosi VW znak na nosu, a ni zakonski propisi nisu bili na njegovoj strani iz razloga da kako kod nas tako i u velikom broju drugih zemalja Amarok zbog svoje kategorizacije kao lako privredno vozilo nije dostupan za registraciju fizičkim licima, već isključivo pravnim osobama, dakle firmama i obrtnicima. Da li je Amarok uspio? Mi smatramo da jeste!

Volkswagen Amarok - Rođeni borac
Učitavanje...