Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
BH auto magazin

Vozili smo novi Porsche 911 (992)

U Atinu nismo otišli samo da ga gledamo, već smo vozili novu osmu generaciju 911!

Pred nama je osma generacija Porschea 911, nazvana kodnom oznakom 992, model kojeg je sam Porsche nazvao Timeless Machine, i kao kod svakog predstavljanja nove generacije 911 scenario se ponavlja: inžinjeri u fabričkom R&D odjelu kreću od iste dobro poznate siluete i još poznatijeg tlocrta pogona zacementiranog 1963. godine, a novinari po sedmi put dobijaju zadatak da svijetu objave i objasne da nije riječ tek o restylingu prethodne generacije već o sasvim novom modelu

Vozili smo novi Porsche 911 (992)
Foto: ...
BH auto magazin

Cayenne Coupé – čista dinamika

Porsche proširuje porodicu

Sarajevo, 21.3.2019. - Porsche proširuje porodicu modela Cayenne: Treća generacija uspješnog SUV-a bogatija je za još jedan model: Cayenne Coupé. „ Coupé sadrži iste tehnologije kao i aktuelni model Cayenne, ali usljed dinamičnijeg dizajna i novih tehničkih detalja doima se progresivnije, više atletski i emocionalnije“, izjavio je Oliver Blume, Predsjednik Upravnog odbora Porsche AG. Među najistaknutije detalje ubrajaju se oštrije linije sa samostalnim zadnjim dijelom, adaptivni spojler nazad, odvojena sjedišta nazad i dva različita koncepta krova – serijski, stakleni panoramski krov i karbonski krov kao opcija.

Cayenne Coupé – čista dinamika
Učitavanje...