Ovog vikenda "Auto fest Goražde"

Karting

Ovog vikenda "Auto fest Goražde"

M. Skaka

Auto-moto-karting klub California Racing organizuje promotivnu turneju takmičarsko-zabavnog karaktera u tri grada Bosne i Hercegovine.

Turneja počinje 03. i 04. oktobra u Goraždu čiji će građani imati priliku vidjeti i uživati u najljepšim, najglasnijim, najbržim i najpoželjnijim automobilima naše zemlje a i šire. Za ovisnike o adrenalinu tu su balkanski šampioni karting sporta, koji će se ovaj put boriti za “Veliku nagradu Istoka”.

Ali to nije sve. Izložba bh. fan klubova, egzibicije na skuterima, Burn Out, Drift, Sexy Car Wash, DJ Party, atraktivne hostese, plesačice, nagradne igre sponzora su također dio programa.

Subota, 03.10.
Zagrijavanje (12:00)
Zvanično otvaranje manifestacije, Trening i kvalifikacije za karting utrku

Akcija (15:00)
Karting utrka “Velika nagrada Istoka”

Party (od 17:00)
Proglašenje pobjednika, izložba automobila, defile automobila i DJ Party (od 21:00 do kasno u noc)

Nedjelja, 04.10.
Drugi dan (od 10:00)
Trening i karting utrka II

Akcija (13:00)
Street Style & dB Drag
Sexy Car Wash, Drift & Burn Out te revijalno "potezanje" na 210m

Kraj (17:00)
Dodjela priznanja i zatvaranje manifestacije

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.