Adilović ide u Grčku

Čeka se zvanična ponuda

Adilović ide u Grčku

A. Haznadarević

Golman FK Sarajevo Adi Adilović je prema pisanjim grčkih medija pred potpisom za Panthrakikos, a da je ova grčka momčad zaista pokazala interesovanje za golmana bordo momčadi, za naš portal je potvrdio i direktor Sarajeva Dino Selimović.

Adilović je sjajnim nastupom u prvom meču 2. pretkola Evropske lige protiv Levskog skrenuo veliku pažnju na sebe, a pomenuti klub iz Grčke je odmah stupio u kontakt sa čelnicima Sarajeva.

"Istina je da su nas kontaktirali iz Grčke i pokazali interes za Adilovića, ali još uvijek nemamo konkretnu i zvaničnu ponudu", kazao je Selimović.

Ipak, prema navodima grčkih medija, odmah nakon utakmice Adilović bi trebao putovati u Komotini da potpiše ugovor sa ovim grčkim klubom.

Inače, Panthrakikos je momčad koja je izborila ulazak u grčku Superligu, te će se ove sezone takmičiti sa najboljim klubovima ove države.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.