Advokat potvrdio: Sloboda isplatila dug Mujkiću

Igra se utakmica u nedjelju

Advokat potvrdio: Sloboda isplatila dug Mujkiću

FK Sloboda isplatio je dug svom nekadašnjem golmanu Denisu Mujkiću, potvrdio je za SportSport.ba njegov advokat Haris Salkanović.

Kako je sinoć i najavio, Salkanović je jutros provjerio račune i utvrdio da je Sloboda Mujkiću izmirila dug od 28.000 KM, čime je izbjegnuta suspenzija.

To znači da će Sloboda u nedjelju igrati svoj meč 6. kola Lige za prvaka protiv sarajevskog Željezničara, ali i sve svoje naredne utakmice do kraja sezone.

FK Sloboda bi u toku dana na adresu Saveza trebala dostaviti "peti primjerak" kao dokaz da je uplata izvršena, a svi dugovi prema Mujkiću izmireni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odlukom Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, FK Sloboda Tuzla  dužna je isplatiti Denisu Mujkiću 28.000 KM, prema  odredbama tačke 2. Sporazuma o isplati duga od 13.10.2015. godine, a predmet je okončan uplatom Mujkiću 24. aprila 2017. godine", navedeno je na zvaničnoj stranici tuzlanskog kluba.

Meč Slobode i Željezničara igra se u nedjelju, 30. aprila 2017. sa početkom u 17 sati na Stadionu Tušanj.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi