Aleksandar Malbašić pojačava Borac

Iz Bihaća u Banja Luku

Aleksandar Malbašić pojačava Borac

Aleksandar Malbašić (21) novo je pojačanje Borca za narednu sezonu, a pristiže iz bihaćkog Jedinstva gdje je bio jedan od boljih igrača. 

Malbašić je dobrim partijama u protekloj sezoni skrenuo pažnju nekoliko klubova, a najuporniji je bio tim iz Banja Luke s kojim će Malbašić u ponedjeljak potpisati ugovor.

„Istina je da sam dogovorio sve sa čelnicima Borca i jako mi je drago što ću karijeru nastaviti u klubu kakav je Borac. Svom bivšem klubu Jedinstvu želim puno sreće u narednim godinama i nadam se da će se ubrzo vratiti u Premijer ligu gdje i pripadaju“, izjavio je Malbašić za SportSport.ba.

Pored Jedinstva, Malbašić je u svojoj karijeri još nastupao za Slobodu iz Mrkonjić Grada i Kozaru.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.