Bajramović ostao, trening prekinut
Ostao sa Zmajevima: Zlatan Bajramović

Nevrijeme u Hrasnici

Bajramović ostao, trening prekinut

Na današnjem treningu reprezentacije Bosne i Hercegovine na stadionu Famosa u Hrasnici pojavio se i Zlatan Bajramović, iako je ranije bio najavio odlazak sa priprema bh. tima.

Čini se kako su se strasti smirile, pa je vezni igrač Eintrachta odlučio povući svoju odluku o odlasku iz reprezentacije BiH. Bajramović je bio nezadovoljan činjenicom da se nije našao u sastavu za Estoniju, ali kada su se strasti malo smirlile, hladne je glave donio odluku da ipak ostane sa ostatkom Zmajeva.

Inače, nakon petnaestak minuta igre na dva gola, selektor BiH Miroslav Blažević je bio primoran prekinuti trening zbog velikog nevremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.