Bajrović naslijedio Grbešića na klupi Gradine

Promjene u Srebreniku

Bajrović naslijedio Grbešića na klupi Gradine

U Srebreniku je završena potraga za novim trenerom Gradine. Nakon što je dojučerašnji trener Fuad Grbešić preuzeo Bratstvo iz Gračanice, Uprava kluba za novog stratega Gradine imenovala je Nedžada Bajrovića.

Za ovog 44-godišnjeg stručnjaka ovo je ujedno i povratak na klupu srebreničkog tima, a njegov primarni zadatak u narednoj sezoni bit će da uspješno vodi momčad i ostvari rezultate primjerene Gradini u prvoligaškoj konkurenciji.

Prvi pomoćnik Bajroviću na klupi Gradine će biti bivši fudbaler Slobode Suad Jašarević, a prozivka je zakazana za četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti