Baković: Finansijski detalji nisu bili tema razgovora

Nakon prvog sastanka FSBiH i Halilhodžića

Baković: Finansijski detalji nisu bili tema razgovora

A. Beganović

Delegacija Fudbalskog saveza Bosne i Herrcegovine u kojoj su se nalazili predsjednik Dino Begić, potpredsjednik Ivan Beus, generalni sekretar Jasmin Baković, te Sead Kajtaz u Hrvatskoj je obavila prvu rundu razgovore sa Vahidom Halilhodžićem.

Proslavljeni bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić velika je želja čelnika našeg Saveza, kao i javnosti i iako je u par navrata istakao da su njegovi izgledi za dolazak na selektorsku poziciju našeg nacionalnog tima minimalni, obavljeni su razgovori na tu temu.

Nakon istih ništa spektakularno se nije desilo, odnosno još uvijek se ne zna da li će Halilhodžić naslijediti Sušića na klupi Zmajeva, a za SportSport.ba generalni sekretar Fudbalskog saveza BiH, Jasmin Baković je istakao:

"Na sastanku smo korektno razgovorali, razmijenili smo mišljenja. Isti nije završio dogovorom o saradnji, ali je zaključeno da se razgovori nastave narednih dana do kada će Halilhodžić razmisliti o svemu. O finansijskim detaljima eventualnog ugovora nismo razgovarali".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.