Golman Sarajeva

Bandović: Nismo zaslužili zvižduke nakon utakmice

Dejan Bandović od dolaska Mateja Delača brani samo utakmice u Kupu BiH. Sinoć je golman Sarajeva sačuvao svoju mrežu na meču protiv Zrinjskog, ali Sarajevo nije uspjelo upisati pobjedu. 

„Dobro smo odigrali, imali smo bezbroj prilika, ali nas ne ide gol iako na treninzima svi marljivo rade i trude se. Na nekoliko utakmica nismo bili na nivou, ali smo protiv Zrinjskog bili na željenom nivou i zbog toga smatram da na kraju utakmice nismo zaslužili zvižduke,“ kazao je Bandović, te dodao:

„Golman Zrinjskog je bio igrač utakmice, odbranio je tri čista gola, a u nekim situacijama mi nismo imali ni sreće. I dalje je rezultat otvoren, bolje je 0:0 nego 1:1, mi se u Mostar idemo nadigravati.“

Bandović smatra da su šanse za prolazak dalje i nakon prve utakmice podjednake.

„Šanse su kao i uoči prve utakmice, dakle 50:50. I mi i Zrinjski imamo kvalitetan tim, a uz Željezničar i Široki Brijeg dvije smo najkvalitetnije ekipe u državi. Iza nas je jedno poluvrijeme, drugo slijedi Mostaru. Zrinjski će imati podršku navijača, a mi dolazimo sa ciljem da ostvarimo plasman dalje. Nama odgovara i remi uz postignuti pogodak,“ zaključio je Bandović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.