Veznjak Čelika za SS.ba

Barać: Utakmica sa Veležom bi nam mogla biti prekretnica

D. Kurbegović, foto: Elmedin Mehić

Ekipa Čelika u narednom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuje mostarski Velež, a uoči ovog duela sagovornik nam je bio Stipe Barać koji je imao malih problema nakon utakmice u Bijeljini.

"Dosta je otežao tvrd teren u Bijeljini. Stanje je sad bolje. Odmorio sam se malo. Radim terapije svaki dan. Mislim da će biti dobro za subotu. Mi smo prošle godine pokazali da smo pravi. Mislim da smo u prva dva kola zaslužili šest bodova. igrali smo dobro, ali primili smo te golove iz kontri. Mislim da možemo puno bolje", rekao je Barać te se osvrnuo na naredno kolo i navijače Čelika.

"To sigurno može biti naša prekretnica. Ta nas utakmica može dosta podići. Ako pobijedimo, mislim da ćemo krenuti dobrim putem. Sigurno da su navijači sad malo razočarani, ali ja garantujem da ćemo mi biti dobri.", zaključio je veznjak Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.