Trener Sloge nakon pobjede nad ekipom Bratstva

Bašić: Čestitam mojim momcima, postali su pobjednici

E. Dindić

U okviru 28.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za fudbalere ekipa Sloge iz Simin Hana slavila je protiv ekipe Bratstva rezultatom 3:1, i tako upisala novu pobjedu. 

Trener Sloge iz Simin Hana Nermin Bašić izuzetno je bio sretan poslije još jedne pobjede svoga tima na domaćem terenu. 

"Ja bih rekao prvo poluvrijeme fenomenalna utakmica po teškom terenu, zaista smo dobro igrali. Stvarali smo prilike i zasluženo smo imali prednost od 3:1 na poluvremenu. Drugo poluvrijeme spustili smo tempo, osjetio se taj mali umor, sigurno smo odigrali i priveli ovu utakmicu kraju. Čestitam svojim momcima, postali su pobjednici, imaju pobjednički mentalitet i sada smo dokazali da smo najbolja ekipa drugog dijela sezone", zaključio je Bašić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi