Opravdao očekivanje zeničke publike

Bašić: Jedanaest lavova teško je pobijediti

D. Kurbegović

Na otvaranju sezone Čelik je s minimalnih 1:0 savladao favorizirano Sarajevo, a dosta dobru partiju u svom debiju za Čelik pružio je Petar Bašić s kojim je ekipa našeg portala razgovorala nakon susreta.

"Bilo je dosta teško, no naši navijači su nam dali snagu. Drago mi je zbog ovih ljudi koji su došli na stadion", za SportSport.ba je izjavio fudbaler Čelika, Petar Bašić.

"Na papiru je Sarajevo bilo favorit, ali samo na papiru. Na terenu igra 11 protiv 11, a kada s jedne strane imate 11 lavova, onda ih je teško pobijediti. Dobro smo klapa, možemo mnogo u nastavku sezone", dodao je fudbaler, koji je već u svom debiju pobrao simpatije zahtjevne zeničke publike, koja se razumije u nogomet.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti