Bekrić: Ne želim po svaku cijenu da odem iz Želje

"Imao sam dva dobra transfera"

Bekrić: Ne želim po svaku cijenu da odem iz Želje

E. Škorić

Na adresu FK Željezničar stigle su dvije ponude (Poljska i Kina) za veznjaka Samira Bekrića, ali njegova želja je da se osvoji dupla kruna na Grbavici.

"Istina. Zvanična ponuda je došla u klub. Šef će odlučiti o tome. Imam ponude iz Kinje i Poljske. Želja mi je da sam tu, da ispunim neki svoj cilj. Ali, nisam ja taj koji odlučujem. Neću ići ako ni ja ni klub ne budemo zadovoljni", kazao je Bekrić za SportSport.ba, dodavši:

 

"Svako se bori da negdje ode, ali ja sam već imao dobra dva transfera i nije mi pod svaku cijenu da napustim Grbavicu. Ugovorom sam vezan još pola godine za Željezničar i, ponavljam, prvo bih da nešto dobro zajedno napravimo, ali vidjet ćemo."

 

Ranije je Grbavicu napustio Zajko Zeba, koji je otišao u Split, Mirsad Bešlija se oprostio od nogometa, Eldin Adilović je na pragu Njemačke, a upitno je hoće li ostati i Muamer Svraka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Što se tiče ove polusezone, može se izgurati. Imamo dobru ekipu. Za svakog igrača ima zamjena. Sada se treba dobro pripremiti. Mislim da ćemo moći, bez obzira ko na kraju ostao u klubu, ispuniti svoje ciljeve, a to je dupla kruna na kraju sezone", ističe Bekrić na kraju našeg razgovora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.