Bez Bičakčića na Vels i Belgiju

Problemi za selektora Safeta Sušića

Bez Bičakčića na Vels i Belgiju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine utakmicama sa Velsom i Belgijom nastavit će svoj kvalifikacioni put za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku. 

Podsjetimo izabranici Safeta Sušića u prvom susretu poraženi su od Kipra u Zenici rezultatom 1:0, pa su tako dueli sa Velsom i Belgijom od velike važnosti za naš nacionalni tim. 

Posao će selektoru Sušiću biti znatno otežan obzirom da se na okupljanju neće pojaviti Ermin Bičakčić. Kako saznajemo štoper Hoffenheima zbog bolesti neće biti u prilici da pomogne našem nacionalnom timu. 

Bičakčić ima visoku temperaturu, a prije bolesti bio je i povrijeđen, tako da u ovom trenutku nije spreman da pomogne saigračima u reprezentaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.