Nemanja Bilbija odigrao svoj prvi vječiti derbi

Bilbija: Ostvarili smo ono što smo planirali

Jedan od debitanata u velikom sarajevskom derbiju Nemanja Bilbija opravdao je očekivanja navijača Sarajeva.

Bilbija je bio jedan od najopasnijih igrača Bordo tima pred golom Filipa Lončarića, a početkom drugog poluvremena imao je najbolju šansu na utakmici kada je njegov udarac odlično odbranio golman Željezničara.

"Došli smo na Grbavicu da postignemo pogodak i da ne izgubimo, i u tome smo uspjeli. Imali smo i mi šansi, ali i Željo. Sve u svemu mogu biti zadovoljan", rekao je nakon meča Bilbija koji je pohvalio atmosferu na derbiju.

"Atmosfera je bila zaista sjajna. Pohvalio bih naše navijače, koji su došli u velikom broju i na tome im hvala", istakao je napadač Sarajeva Nemanja Bilbija.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije