"Bilo je nagurivanja navijača i igrača"

Direktor Veleža Sedin Tanović za SportSport.ba

"Bilo je nagurivanja navijača i igrača"

Nakon što su navijači Zrinjskog pred kraj susreta Kupa BiH sa Veležom utrčali u teren i prekinuli susret, postalo je (valjda) jasno da ovako više ne ide.

S ovom se konstatacijom slaže i direktor Veleža Sedin Tanović, koji je izbjegao utrčavanje Ultrasa jer je zajedno sa navijačima Veleža deset minuta prije kraja napustio Bijeli brijeg.

"U stalnom sam kontaktu sa stručnim štabom i Mirzom Varešanovićem. Svi igrači su dobro. Navijači Zrinjskog su došli u kontakt sa Rakičevićem, Velagićem i Spahićem i došlo je do nagurivanja, ali nije bilo težih posljedica. Ponovo je podbacila organizacija utakmice i definitivno je da ovako više ne može", rekao je Tanović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.