Čapljić: Nema predaje na Grbavici

U Slaviji optimistični

Čapljić: Nema predaje na Grbavici

A. Beganović

U okviru osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine večeras će na Grbavici revanš susret odigrati Željezničar i Slavija. Plavi su u Lukavici slavili sa 3:1 i nalaze se na korak do četvrtfinala, no trener Slavije, Vlado Čapljić, poručuje da će njegova momčad skupo prodati kožu.

Pobjeda u Prijedoru momčadi Slavije donijela je novu snagu uoči današnjeg revanša u Kupu BiH. Momčad iz Lukavice će na Grbavici pokušati da nadoknadi minus iz prvog duela koji su na svom travnjaku izgubili sa 3:1.

"Nema predaje i u svaku utakmicu mi ulazimo sa ciljem da pobijedimo. U takvom ambijentu mi dočekujemo i ovo gostovanje ne Grbavici. Iako je Željezničar u velikoj prednosti mi ćemo tražiti svoju šansu i pokušat ćemo da ih iznenadimo. To neće biti lako, ali dok god postoji nada u naš prolaz dalje mi moramo vjerovati", optimističan je Čapljić.

U sastavu neće biti Zorana Kokota koji pauzira zbog crvenog kartona, ali su zato svi ostali igrači na raspolaganju treneru Čapljiću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.