Crnkić nije prošao probu u Kaiserslauternu?

Vraća li se u Sarajevo?

Crnkić nije prošao probu u Kaiserslauternu?

M. Šljivak

Bh. fudbaler Nermin Crnkić nije prošao probu u njemačkom Kaiserslauternu, nezvanično saznaje SportSport.ba.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je još uvijek ugovorom vezan za FK Sarajevo, ali on nema namjeru da i dalje nosi Bordo dres, te se pokušava izboriti za angažman u inostranstvu.

Crnkić je nakon meča sa Zrinjskim, navodno uz dozvolu čelnika kluba, napustio FK Sarajevo i pokušao se izboriti za angažman u njemačkom Kaiserslauternu.

Proteklih nekoliko dana Crnkić je proveo na probnom radu u ovom klubu. Međutim, nije zadovoljio ukuse stručnog štaba nekadašnjeg prvaka Njemačke i on neće dobiti ugovor.

Tim s Koševa je očekivao i određeno obeštećenje od eventualnog transfera Crnkića. Spominjala se cifra od 200.000 eura, ali za sada od posla nema ništa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek nije poznato hoće li se ovaj fudbaler vratiti u redove Sarajeva ili će ipak pokušati pronaći angažman u nekom drugom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi