Denis Sadiković preuzima Olimpic

Usmeno dogovorena saradnja

Denis Sadiković preuzima Olimpic

A. Beganović

Nakon što su se sporazumno razišli sa Husrefom Musemićem čelnici Olimpica nisu dugo tražili novog trenera.

Naime, kako SportSport.ba saznaje Olimpic će u proljetnom dijelu prvenstva s klupe predvoditi Denis Sadiković, a ovu vijest potvrdili su nam i iz Olimpica.

"Dogovorili smo saradnju sa Sadikovićem. On mora još sutra riješiti neku papirologiju i u utorak vodi momčad u Tursku", za naš portal je istakao direktor Olimpica Nermin Demirović

Podsjetimo u jesenjem dijelu sezone Sadiković je vodio Slobodu i jedan je od rijetkih koji do danas nije bio digao ruke od tuzlanskog kluba, no čini se da neizvjesnot i lošu situaciju u tuzlanskom klubu nije mogao izdržati.

Podsjetimo, osim Slobode koju je vodio u dva navrata Sadiković je trenirao i Gradinu, te Krajišnik iz Velike Kladuše. Osam godina je bio u stručnim štabovima omladinskih selekcija BiH (U17 I U19), a radeći s mlađim selekcijama Slobode ostvarivao je zapažene rezultate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti