Disciplinska prijava protiv odgovornih lica iz NK Široki

Komitet za normalizaciju održao 43. sjednicu

Disciplinska prijava protiv odgovornih lica iz NK Široki

Adnan Beganović

U Travniku je jučer održana 43. sjednica Komiteta za normalizaciju na kojoj je doneseno nekoliko odluka.

Na 43. sjednici Komiteta za normalizaciju održanoj u travniku doneseno je pet odluka:

1. Usvajen je zapisnik i informacije o realizaciji zaključaka sa 42. sastanka Komiteta.

2. Informacija o analizi važećih sponzorskih ugovora FSBiH, kao i aktivnostima u vezi sa sponzorisanjem Premijer lige za narednu sezonu.

3.Usvojen je prijedlog Kodeksa ponašanja uposlenika Generalnog sekretarijata FSBiH.

4. Slijedom jednog od prethodnih zaključaka Komiteta usvojen je sadržaj izvještaja o spornim i sumnjivim potraživanjima iz perioda 2006.- 2010. koji će biti dostavljen nadležnom tužilaštvu na dalji postupak radi utvrđivanja odgovornosti ovlaštenih lica Saveza iz tog perioda.

5. Komitet podnosi disciplinsku prijavu protiv odgovornih lica NK Široki Brijeg zbog neobjektivnih i neargumentovanih istupa u sredstvima infoirmisanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti