General Divjak za SportSport.ba

Divjak: Zmajevi, budite hrabri!

General Jovan Divjak smatra da je u susretu protiv Grčke na Bilinom polju prvi cilj ne izgubiti utakmicu. Divjak je za SportSport.ba dao komentar predstojeće utakmce.

"Ja bih volio da ne izgubimo. Želje su jedno, a mogućnosti drugo, posebno kad znamo da je Bosna i Hercegovina od šest utakmica protiv Grčke izgubila četiri uz dvije neriješene. Neka ne izgubimo, a ako bi bila pobjeda, to bi bio značajan korak prema Brazilu", rekao je Divjak, koji smatra da su pored fudbalera i košarkaši, te mladi umjetnici pravi ambasadori naše zemlje.

"Pored fudbalera moramo istaći košarkaše. Tu su i mladi umjetnici i oni su pravi ambasadori Bosne i Hercegovine", dodao je Divjak, a potom je uputio riječi podrške Zmajevima.

"Neka budu hrabri, kao šta sama riječ kaže, Zmajevi", dodao je za kraj general Divjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.