Đorđević iz Partizana stiže na Otoku

Olimpic doveo peto pojačanje

Đorđević iz Partizana stiže na Otoku

Edmir Škorić

Opredjeljenje da se više prilike da mlađim igračima u FK Olimpic potvrđuju i najnovijim transferom.

Novo ime u svlačionici Vukova će biti supertalentovani Miloš Đorđević, koji je redovno nastupao za U-14, U-16 i U-18 reprezentaciju Srbije.

Ovaj igrač će narednog mjeseca napuniti 18 godina, a u sastav sarajevskog premijeligaša dolazi iz beogradskog Partizana, gdje je igrao u mlađim kategorijama. Đorđević igra bliže protivničkom golu, a krasi ga prodornost.

Sada već bivši fudbaler Partizana je peta akvizicija Olimpica u ovom prijelaznom roku. Ranije su stigli bivši golman Sarajeva Dino Hamzić, Amir Zolj iz Veleža, Irhan Smajić iz bugojanske Iskre te Španac Fernando Arriero.

Ugovore su potpisali i Sarvan i Lakota iz omladinskog pogona Sarajlija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.