Drina počela s pripremama za narednu sezonu

Žele ekspresan povratak u društvo najboljih

Drina počela s pripremama za narednu sezonu

M. Jakovljević

Fudbaleri Drine iz Zvornika su počeli pripreme za novu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske. Uoči prvog treninga fudbalerima su se obratili sportski direktor kluba Milan Đokić i šef stručnog štaba Mile Lazarević.

"Mi uvijek imamo najviše ciljeve, pa je tako i na početku ovih priprema, Zacrtano je da se odmah vratimo u Premijer ligu, ali ako se to ne desi neće biti smak svijeta. Nakon nekoliko dana rada ovde u Zvorniku ekipa deset dana boraviti na Krupnju ili Tjentištu," rekao je sportski direktor Drine Milan Đokić.

"U ovom pripremnom periodu odigrat ćemo šest do osam utakmica a prva je zakazana za 9. juli. Protivnik će nam biti Mačva iz Šapca. U igračkom kadru bit će promjena. Nova imena su zasad Ćosić (iz Zvijezde 09.Etno Selo) i Čulum koiji se vratio u Zvornik, a tu je je i Radovanović iz Milića. Na probi je nekoliko igrača iz susjednih klubova, a Uprava nastoji da u ekipi ostanu Ćulibrk i Stefanović. Trebaju nam dva dobra napadača jer su nas napustili Ilić i Kuzmanović, a vjerujem da ćemo biti spremni za početak prvenstva," rekao je šef stručnog štaba Mile Lazarević.     

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi