Duško Stajić novi igrač Čelika

Novo pojačanje u Zenici

Duško Stajić novi igrač Čelika

M. Šljivak

Redove zeničkog Čelika danas je pojačao Duško Stajić, koji je u tim sa Bilinog polja stiže iz srbijanske ekipe Slobode Užice.

Stajić je rođen 11. jula 1982. godine u Ugljeviku, a igra na poziciji centralnog napadača, no nisu mu strane i pozicije ofanzivnog veznog i krilnog napadača. Nekadašnji mladi reprezentativac BiH u Premijer ligi je nastupao za Borac, Sarajevo, Modriču, Radnik i matični Rudar iz Ugljevika.

Svoje fudbalske sposobnosti također je pokazao i u inostranstvu, gdje je nastupao za klubove u Sloveniji, Srbiji i Njemačkoj.

Prozivka u Nogometnom klubu Čelik planirana je za subotu, kada će i zvanično biti predstavljeno novo pojačanje crno-crvenih iz Zenice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.