Đelmić: Dogovorio sam s Čelikom do kraja polusezone

Pojačanje za Zeničane

Đelmić: Dogovorio sam s Čelikom do kraja polusezone

D. Kurbegović

Kao što smo najavili u četvrtak navečer, 26-godišnji ofanzivac Ognjen Đelmić novi je igrač zeničkog Čelika.

Ovu vijest za naš portal potvrdio je i sam igrač, koji se nada da će svojim kvalitetom pomoći klubu da se izvuče iz teške situacije.

"Istina je da sam novi igrač Čelika. Dogovorio sam s rukovodstvom kluba angažman do kraja polusezone, kada ćemo ponovo sjesti, te eventualno pokušati produžiti saradnju. Mnogi sigurno ne znaju da sam rođeni Zeničanin i da mi je velika čast što sam postao član jednog od najboljih klubova u našoj zemlji. Uvijek mi je bilo gušt igrati na Bilinom polju, te se nadam da ću svojim kvalitetom opravdati dolazak u Zenicu. Čelik ima dobru ekipu kojoj samo fali malo vremena da to sve posloži, nadam se da ću svoj debi pred publikom u Zenici imati protiv Sarajeva nakon reprezentativne pauze. Siguran sam da će se Čelik vrlo brzo izvući iz donjeg dijela tabele", kazao je za SportSport.ba Đelmić.

Sjajni krilni igrač pokušat će popraviti realizaciju Zeničana, koji su u prvih pet kola postigli samo dva gola, od toga napadači Selimović, Alispahić i Ribić nisu nijednom zatresli mrežu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.