Elvedin Beganović preuzima Čelik?

Saznaje SportSport.ba

Elvedin Beganović preuzima Čelik?

S. Mlaćo

Nakon što je poslije današnjeg poraza u 8. kolu Premijer lige do NK Vitez (0:2), ostavku na mjesto šefa struke NK Čelik podnio Kemal Hafizović, u klubu iz Zenice krenuli su u potragu za trenerom.

Kako SportSport.ba saznaje, najozbiljniji kandidat za nasljednika Hafizovića je Elvedin Beganović. Beganović je rođeni Zeničanin koji je već u dva navrata vodio Čelik, a posljednji angažman imao je u kakanjskom Rudaru, članu Prve lige Federacije BiH.

Beganović je Rudar napustio nakon poraza u prošlom kolu od bugojanske Iskre (0:1), kada je istakao da se smatra glavnim krivcem za taj neočekivani poraz.

Ovaj 45-godišnjak bi tako ponovo trebao sjesti na klupu Čelika koji se nalazi na posljednjem mjestu Premijer lige sa samo četiri osvojena boda, a očekuje se da će u narednim danima i zvanično biti imenovan za šefa struke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Premijer lige BiH Čelik će na svom terenu ugostiti NK GOŠK iz Gabele.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi