FK i SD Željezničar postigli dogovor: Nema prepreka za gradnju Istoka

Potvrđeno za SportSport.ba

FK i SD Željezničar postigli dogovor: Nema prepreka za gradnju Istoka

Fudbalski klub Željezničar i Sportsko društvo Željezničar napokon su postigli dogovor po pitanju radova na stadionu Grbavica i njene dalje izgradnje.

Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su riješile sve nedoumice koje su bile vezane za istočnu tribinu i time je otklonjena jedna velika prepreka za njenu izgradnju.

"Napravljen je sporazum koji će u ponedjeljak biti i zvanično potpisan. Više nema prepreka ni za izgradnju stadiona, niti za buduće planove ni Fudbalskog kluba ni Sportskog drušva. Sve je riješeno, sve je dogovoreno", rekao je za SportSport.ba Goran Hatibović, predsjednik Nadzornog odbora Sportskog društva Željezničar.

Zbog nesuglasica oko vlasništva nad određenim dijelovima parcela, izgradnja istočne tribine kasni u odnosu na predviđeni rok (kraj jula), ali sada više nema prepreka, barem ne onih koje bi se vezale za SD Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi