FK Modriča vraća Vladimira Rakića

Uljarima predstoji borba za ostanak

FK Modriča vraća Vladimira Rakića

A. Beganović

Nekadašnji prvak naše zemlje, FK Modriča, nalazi se u samom dnu tabele u Prvoj ligi RS i predstoji joj grčevita borba za opstanak.

U klubu nčine sve napore kako bi angažovali što iskusnije igrače, jer su u redovima Uljara' shvatili da sadašnji mladi tim nije sposoban da izbori opstanak. Nekadašnji igrač ovog kluba Vladimir Rakić mogao bi da se vrati i potpiše ugovor na šest mjeseci.

"Pored Rankića mi pregovaramo sa još nekoliko provjerenih igrača i vjerujem da ćemo do početka priprema imati nekoliko iskusnih igrača na raspolaganju", rekao je trener Marko Stojić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.