FK Sarajevo: Matošević, Zlatković i Mijušković bivši

Vijesti s Koševa

FK Sarajevo: Matošević, Zlatković i Mijušković bivši

Adnan Beganović

Samo dan nakon posljednjeg 30. kola BH Telecom Premijer lige poznata su tri igrača Sarajeva koji bordo dres neće nositi u narednoj sezoni.

Fudbaleri Sarajeva predstavljat će Bosnu i Hercegovinu u Evropskoj ligi, a agilna Uprava bordo kluba već danas je počela raditi na riješavanju igračke križaljke za narednu sezonu.

Tako su danas Sarajevo i Ivan Matošević, te Nemanja Mijušković sporazumno raskinuli saradnju, dok se prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba ugovor koji je istekao Nemanji Zlatkoviću neće produžiti.

Podsjetimo, Zlatković je u Premijer ligi u dresu Sarajeva odigrao 19 utakmica, Mijušković dvije, a Matošević nije upisao niti jedan nastup.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.