FK Sarajevo: Melunović i Hrelja potpisali ugovore

FK Sarajevo: Melunović i Hrelja potpisali ugovore

E. Škorić

Iako su odranije članovi FK Sarajevo, Alen Melunović i Adnan Hrelja danas su potpisali ugovore s klubom.

Melunović (22) će nositi bordo dres s broje 9 na leđima. On je došao iz Češke ove zime i već u pripremnim utakmicama počeo tresti mreže, pa na Koševu od njega očekuju dobru formu i tokom proljetnog dijela šampionata.

 

"Prije svega, sretan sam što sam došao u FK Sarajevo. Već nekoliko sedmica treniram sa ekipom i zaista me raduje što ću dobiti priliku da se dokažem i u prvenstvu. Radili smo dobro na pripremama, momci su odlični i svako na svoj način doprinosi da se što prije uklopim u ekipu", kazao je Melunović za fcsarajevo.ba, dodavši:

 

"Došao sam u Sarajevo da bih osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine. Daću sve od sebe, kako bih imao značajan doprinos u tome. Vjerujem u naš zajednički cilj i u našu ekipu."

 

Osim Alena, ugovor je potpisao i bivši junior Sarajeva Adnan Hrelja, koji je kratko boravio i u Mađarskoj. On kaže da već dugi niz godina sanja da obuče dres prvog tima Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Prošao sam sve omladinske kategorije Sarajeva i neopisivo sam sretan što ću imati priliku da zvanično obučem dres voljenog kluba. Svjestan sam da me čeka period u kojem ću morati mnogo da radim i da se trudim, kako bih zaslužio svoj prvi zvaničan nastup. Zahvalan sam svom klubu, koji mi je ukazao priliku po drugi put, nakon što sam se vratio iz Mađarske. Također, želim da se zahvalim svojim roditeljima, koji su uvijek bili tu za mene, sve ove godine.", kazao je Hrelja, prenosi fcsarajevo.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.