Formirana Komisija za praćenje regularnosti transfera

Nakon Skupštine NK Čelik

Formirana Komisija za praćenje regularnosti transfera

Adnan Beganović

Prije nekoliko dana u Zenici je održana Skupština NK Čelik na kojoj je između ostalog odlučeno da se broj članova Upravnog odbora zeničkog Čelika poveća sa šest nas devet.

Također je na Skupštini dogovoreno i formiranje Komisije koja će pratiti regulranost ugovora sklopljenih u prošlosti, kao i oni u budućnosti.

U ovoj Komisiji nalazit će se nekadašnji predsjednik NK Čelik, Mirsad Čizmo, Sarajlić Senad, Isaković Munib, te novoizabrani član Skupštine Ševko Adilović.

"Mislim da je Skupština bila pravi pogodak. Dogovoreno je mnogo stvari na istoj, koji će Čeliku u budućnosti donijeti mnogo toga. Predsjednik Skupštine Mehmed Rahmanović jedan je od najzaslužnijih što je ista protekla u najboljem redu, te što su oformljene neke nove Komisije, kao i što je između ostalog usvojen novi Statut NK Čelik", za SportSport.ba je istakao novoizabrani član Skupštine Ševko Adilović.

"Donesena je odluka da Upravni odbor u narednom periodu broji devet umjesto šest članova, a u isti ćemo najvjerovatnije ući ja i još dva člana Skupštine. Veliki je to izazov za mene i ukoliko se ostvari sve ono što smo dogovorili, zajedno ćemo zasukati rukave i krenuti sa poslom. Svi zajedno želimo u NK Čelik donijeti nešto novo, želimo zaustaviti malverzacije koje su se dešavale u posljednjih 15 godina, pogotovo se to odnosi na transfere. Želimo unijeti svježi kapital u klub, a sigurno kroz Čelik neće moći više prolaziti prosječni igrači i treneri sa strane, dosta nam je svima sitnih interesa koji su uvijek išli na štetu kluba i najboljih navijača u državi. Čelik je brend grada, a svi mi koji se nalazimo u Skupštini na istoj smo strani i u narednom periodu učinit ćemo sve da navijači Čelika budu ponosni. Nemamo šta kriti, od ove sezone kreće juriš na Evropu, a ubrzo i titulu", zaključio je Adilović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.