Fudbaleri Rudara pokradeni u Zenici, nestale i lopte
Jabuka.tv

Gostovali kod Mladosti

Fudbaleri Rudara pokradeni u Zenici, nestale i lopte

Ekspedicija premijerligaša Rudar Prijedora neće po dobrom pamtiti prošlosedmično gostovanje kod Mladosti (2:1) iz naselja Doboj kod Kaknja.  

Izabranici Zlatka Jelisavca prespavali su u zeničkom hotelu "Internacional" ispred kojeg je bio parkiran i autobus, a u toku noći nepoznate osobe su obile bravu i odnijele sedam lopti i još neke lične stvari igrača. 

Prijedorčani su ujutro uputili žalbe rukovodstvu hotela i stavili primjerdbe na loše osiguranje parkinga, međutim to im nije pomoglo i pred utakmicu bili su primorani posuditi od domaćina lopte kako bi se mogli zagrijavati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nije tajna da Rudar nije u najboljoj financijskoj situaciji i nestanak lopti za klub predstavlja veliki gubitak. Jedna lopta košta 250KM, dok vrijednost ukradenih ličnih stvari od igrača nije poznata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije