Gaćinović: Bilo je vrijeme da odem, Zvijezdi sve najbolje

Zvijezda bez trenera

Gaćinović: Bilo je vrijeme da odem, Zvijezdi sve najbolje

E. Škorić

Vladimir Gaćinović od danas više nije trener Nogometnog kluba Zvijezda iz Gradačca.

Loš start imao je sastav Zvijezde u  prvenstvu. Četiri poraza i samo jedan postignut gol nije ono što su u Gradačcu očekivali. Gaćinović je odlučio da ode iako treba imati na umu da je dosta faktora zbog kojih se klub našao u ovakvoj situaciji.

"Ne želim sada tražiti krivce u drugima, niti se pravdati izgovorima da smo imali dosta problema s povredama i teške protivnike. Osjećao sam moralnu potrebu da podnesem ostavku zboog kluba, navijača, grada...", kazao je Gaćinović u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Nažalost, moja epizoda u Gradačcu nije dugo trajala i stvari se nisu poklopile. Želim klubu puno sreće, da se izdigne iznad svega i opstane u ligi jer to zaslužuje. U klubu su bili više nego korektni, Zvijezda je stabilan klub koji se nalazi u zdravoj sredini i uvjeren sam da će zadržati status premijerligaša".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odmorit ću se malo, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Još jednom bih zaželio sve najbolje Zvijezdi, ljudima koji je vode, igračima i navijačima", za kraj će bivši trener Leotara.

Mnogi već sada Zvijezdu vide u Prvoj ligi FBiH, no ima još puno da se igra. Upravni odbor Zvijezde ubrzo će imenovati novog trenera i krenuti sa pripremama za utakmicu protiv Širokog Brijega. Saznali smo da će doći do još promjena u klubu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.