Galin: Možemo se vratiti iz Sanskog Mosta neporaženi

Iskra gostuje u Krajini

Galin: Možemo se vratiti iz Sanskog Mosta neporaženi

B. Mujezinović

U Sanskom Mostu u okviru 19. kola Prve lige FBiH snage odmjeriti domaći Podgrmeč i Iskra iz Bugojna.

Biti će ovo derbi začelja i vrlo važna utakmica za obje ekipe. Iskra se nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli sa šesnaest bodova, a domaći Podgrmeč ima dva boda više od svog protivnika. U proteklom kolu ekipa iz Sanskog Mosta je slavila u gostima protiv Branitelja (2:1), dok je Iskra na svom terenu savladala ekipu Budućnosti. 

Junak utakmice za Bugojance je bio Miloš Galin, koji je u svom debiju postigao pogodak i donio tri vrlo bitna boda pred nastavak prvenstva.

''Prve dvije utakmice nisam imao pravo nastupa zbog kartona i bilo mi je žao jer sam sve to posmatrao sa tribina i nisam mogao pomoći svojim suigračima. Bod u Gabeli protiv GOŠK-a nam je dao vjetar u leđa gdje smo vidjeli koliko možemo, a u prošlom kolu smo te bodove potvrdili i pobjedom protiv Budućnosti. Bolji debi nisam mogao ni zamisliti, jer sam upravo svojim pogotkom u zadnjoj minuti susreta donio pobjedu“, rekao je za naš portal Miloš Galin te se osvrnuo na gostovanje u Sanskom Mostu.

''Ove sedmice smo vrijedno trenirali, atmosfera u ekipi je na nivou i u Sanski Most idemo da se nadigravamo sa ekipom Podgrmeča. Biti će to za nas jedno od važnijih gostovanja jer nam oni predstavljaju direktnog konkurenta za opstanak. Nadamo se pozitivnom rezultatom, a posebno naglašavam ako suđenje bude na nivou, siguran sam da ćemo se neporaženi vratiti iz Sanskog Mosta'', zaključio je Galin na kraju razgovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.