Gavran: Sretno smo stigli do pobjede

Rudar konačno osvojio tri boda

Gavran: Sretno smo stigli do pobjede

M. Šljivak

Konačno su i fudbaleri Rudar Prijedora došli do prve pobjede u sezoni. Uz dosta poteškoća, sastav iz Prijedora je stigao do tri boda protiv neugodnog Veleža i to rezultatom 2:1.


 "Bila je to teška utakmica u kojoj smo imali dosta sreće. Poveli smo na vrijeme, a onda smo u finišu utakmice dozvolili gostima da dođu do izjednačenja. Igrači su shvatili ozbiljno ovaj susret i u finišu smo uz dosta sreće došli do tri boda. Čestitam i gostima koji su se prikazali kao izuzetno čvrst protivnik", rekao je trener Rudara Boris Gavran.

Ibro Rahimić, trener Veleža nije bio zadovoljan poslije utakmice.

"Izgubili smo utakmicu u kojoj smo mogli da dođemo i do boda, ali neke stvari se nisu poklopile", rekao je Rahimić.Boris

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.